mildheid

KEERKRACHT en koestering

Ik kijk door mijn ogen, terwijl het gaande is neem ik bewust waar wat voorbijgekomen is. 2017 was helder, houvast, hindernissen, toelaten, vertragen, pijn, ontdekken, bereidheid, genieten, leren & her-leven.
Met deze ogen laat ik het oude verhaal los. De terugblik is nodig om te zien welke richting ik in wil.
Soms duurt het even en…schuurt het…het is wroeten maar in het duren en schuren kan er iets anders ontstaan. In het bewust worden begint voor mij het leren iets anders te doen en ligt de basis voor mijn keuzes. Ik kan nu niet kiezen voor het verleden of de toekomst, kiezen doe ik nu voor nu, in het moment. Op basis van wat ik nu weet, kan, voel, ervaar maak ik gedragen keuzes. Of ze goed zijn zal ik zien.
Ik leun achteruit en voel immense dankbaarheid voor wat ik mocht leren dit jaar. Mijn ‘strong back’ draagt het vorige en mijn ‘soft front’ kijkt uit naar met wat ik wil verbinden. Met vitaliteit, toewijding & zachtmoedigheid wil ik groeien in nog meer vaardigheden, zacht en moedig dus…
Niet dezelfde ogen als bij de aanvang van deze storylog kijken naar wat ik verlang vanuit mijn hart. Leren in moed en mildheid om helpend te dragen, vaardigheden te leren en vooral veel liefde te ervaren.
Ik wens jou een jaar van koestering dat veel mag toevoegen. Verzorg jezelf, je verdient het...

X

Olga

Abonneren op RSS - mildheid